ZILELE ORȘOVEI, UN SUCCES ÎN 2017

Anul acesta programul manifestărilor dedicate Zilelor Municipiului Orsova a fost conceput pentru toate vârstele! Copiii au avut parte de activități recreative, de baloane , picturi pe fata, castele, mascote si jocuri interactive! Tinerii s-au bucurat de un concert marca Alina Eremia!


Orșovenii împătimiți ai cântecului popular bănătean s-au bucurat de cei mai îndrăgiți interpreți precum Zorica Savu, Roberta Crintea, Dumitru Teleagă, Mariana Zota, Maria Florea, Maria Hurduzeu, Vanesa Jarja, Mariana Botoaca, Mariana Ganțu!

Celebra Maria Ciobanu a concertat la Orșova în aplauzele a mii de localnici și turiști ! Aceasta și-a serbat Ziua Onomastică de Sfânta Maria chiar pe scena din centrul orașului! Primarul localității, Marius Stoica, i-a oferit un buchet de flori, urându-i un călduros „La mulți ani!" Ciocârlia muzicii populare românești, Maria Ciobanu, a mulțumit publicului și organizatorilor pentru prilejul întâlnirii la Orșova într-o zi sfântă! Peste câteva zile Maria Ciobanu împlinește 80 de ani! A mărturisit acest fapt pe scena de la Zilele Orșovei, iar publicul a răsplătit-o cu aplauze puternice și cu un „La mulți ani!” rostit la unison!

Închiderea a fost marcată de super concertul Alinei Eremia, iar hit-urile acesteia s-au auzit în Orsova și prin vocea fanilor prezenți la scena! Focul de artificii a colorat cerul deasupra Dunării în mii de steluțe!

Citit 1661 ori Ultima modificare Miercuri, 16 August 2017 23:06
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…