CICAN, CÂINII, GUNOAIELE ȘI ȘOBOLANII

Managerul Spitalului Municipal din Orșova, Adrian Cican, un împătimit al rețelei de socializare Facebook, a emis în spațiul virtual o teorie șocantă! Potrivit acestuia, la Orșova, salubrizarea s-a făcut singură luni de zile, gunoiul fiind luat de vânt ori mâncat de câini și șobolani. Mai mult, ilustrul manager susține că o mare parte din gunoi chiar s-a descompus. Probabil același lucru se va întâmpla și la spital, unde din 6 iulie nu mai există contracte cu operatori de salubritate specializați.


În timpul în care nu conduce Spitalul Municipal din Orșova sau poate chiar concomitent cu această ocupație, Adrian Cican face filosofie pe Facebook. Nu orice filosofie, desigur, ci una a salubrizării naturale. Într-o postare pe constul său de socializare, Adrian Cican susține, nici mai mult, nici mai puțin, că în perioada de câteva luni, în care operatorul de salubrizare nu a ridicat gunoiul, salubrizarea s-a făcut cu ajutorul câinilor, șobolanilor și a vântului. Un fel de salubrizare BIO, fără utilaje poluante și fără zgomot!

Este adevărat că tot ceea ce nu au reușit câinii și șobolanii să mănânce a încercat Primăria să ridice, dar mizeria ridicată a fost aruncată prin păduri și cimitire. Revenind la câini și șobolani, se pare că aceștia ori au renunțat la dieta cu gunoaie, ori au murit, deoarece în aprilie mormanele de gunoi ajunseseră la aproape 10 metri înălțime. Dacă au crăpat câinii și șobolanii, oare cine va ridica gunoiul de la spital, după ce unitatea sanitară nu mai are contract cu nicio firmă specializată?

Citit 1937 ori Ultima modificare Marți, 04 Iulie 2017 17:17
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…