Show de zile mari la Şedinţa Comisiei de Dialog Social de la Prefectură, cu un protagonist inconfundabil, liderul sindical al minerilor, Rafael Norocel Ciorăscu. Pe fondul unei discuţii despre evoluţia ratei şomajului în judeţul Mehedinţi şi crearea de locuri de muncă de către un investitor străin, Ciorăscu s-a arătat indignat de salariul de acolo, din care, spune el, nu îţi poţi permite un parfum de 500 de lei.

Şedinţa din această lună a Comisiei de Dialog Social, desfăşurată astăzi la Instituţia Prefectului judeţului Mehedinţi, a fost scoasă brusc din nota obişnuită de monotonie de o ieşire şocantă a unuia dintre participanţi. Nu e vorba de orice participant, ci de celebrul lider sindical al minerilor, Rafael Norocel Ciorăscu. Acesta, într-o formă de zile mari, s-a arătat deranjat de faptul că toată lumea se laudă, în judeţul nostru, cu un investitor străin care dă salarii bune pentru profilul acestui judeţ. În opinia lui Ciorăscu, un salariu de 1.800 de lei nu e suficiant de mare pentru a-ţi lua un parfum de peste 500 de lei.

Intervenţiile au avut loc pe fondul unei discuţii despre rata şomajului şi modalităţile prin care aceasta a evoluat în bine, în anul trecut. Datele despre şomaj au fost prezentate de directorul AJOFM, Ioan Suru. La un moment dat, Ciorăscu era supărat şi pe statul de drept!

Dincolo de toate aceste momente comice, discuţiile de la şedinţa comisiei de dialog social au fost constructive şi au scos la iveală o situaţie delicată de care judeţul nu mai scapă, situaţia ratei şomajului. Există, însă, o evoluţie în bine, pentru că judeţul a ajuns de pe locul 1 pe locul 6 pe ţară.

Citit 5237 ori Ultima modificare Joi, 16 Februarie 2017 19:10
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

2 comentarii

  • Link la comentariu Marius Sâmbătă, 18 Februarie 2017 18:40 postat de Marius

    Da și are dreptate la noi în județ cei mai mulți angajați sunt în administrație ce salarii au acești oameni sub 1800 lei nu au iar cei de la cabluri au 1100 lei .

    Raportează
  • Link la comentariu Marius Sâmbătă, 18 Februarie 2017 18:39 postat de Marius

    Da și are dreptate la noi în județ cei mai mulți angajați sunt în administrație ce salarii au acești oameni sub 1800 lei nu au iar cei de la cabluri au 1100 lei .

    Raportează

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…