S-A ÎNCHEIAT FESTIVALUL DE MODĂ DE LA CRAIOVA

Cel mai important festival de modă al primăverii, FESTIVALUL DE MODĂ Miss Royal Models ROMANIA, ajuns anul acesta la Ediția a XI – a, a transformat Cetatea Băniei în capitala modei din România, Sâmbătă pe 14 Mai 2016.


Evenimentul a reunit cei mai în vogă designeri români, modele de succes, dar şi un brand international, toate acestea fiind realizate in Electroputere Parc începând cu ora 18:30.

Festivalul a debutat începând cu ora 19:00 când gazda evenimentului, Rolland Toma a dat startul unei seri magice, unui regal de frumusețe, un joc foarte riguros, al plinului si al golului, al gratiei si al frumuseții, al luminii si al umbrei, al coloristicii, un echilibru perfect intre toate detaliile, aceasta este descrierea FESTIVALULUI DE MODA Miss Royal Models ROMANIA.

Evenimentul a debutat cu o colecție semnata de ELI LASLEAN care anul acesta va împlini 25 de ani de activitate. A urmat apoi prezentarea celor 12 concurente aspirante la titlul de Miss Royal Models Romania ce au defilat in ținute oferite de DOCAR CONF. Concurentele participante au fost in ordinea intrării următoarele: IONESCU DENISA din BRAILA, POPESCU OANA din PITESTI, MIHALACHE ALEXANDRA din BUCURESTI, TUDOR FLORENTINA DENISA din PITESTI, MAGUREANU LAURA din PLOESTI, STOIAN ADELINA DANIELA din GALATI, DIACONESCU STEFANIA LOREDANA din TG. JIU, IANCULOVICI ISABELA din DR. TR. SEVERIN, ZAHARIA ALEXANDRA SIMINA din PITESTI, DAMIAN ALEXANDRA din ARAD, TITIRECI MARIA din CRAIOVA, CARP MADALINA din GALATI.

A urmat apoi prezentarea de rochii de mireasa oferita de casa de moda NOELA STYLE – unul din cele mai importante branduri românești din domeniul rochiilor de mireasa. Cireașa de pe tort, așa cum o numesc organizatorii, a fost ca in fiecare an prezentarea oferita de mini-modelele de la URBAN KIDS ce anul acesta au oferit publicului Colecția - Black & White C O N S T R A S T.

Proba de costume de baie oferite de BLD by Exclusive a fost cea care a captat atenția domnilor prezenți la eveniment dar si cea care a făcut juriul sa observe formele perfecte ale concurentelor.

Casa de modă YVETTE DESIGN si-a prezentat in PREMIERA ținutele in cadrul unui festival de moda si a reușit sa arate ca merita toata atenția consumatorilor de Fashion. A urmat apoi unul din numele cu adevărat puternice din cadrul evenimentului: MAURO GASPERI din ITALIA a pus pe scena un spectacol de moda ce te ducea cu gândul la marile capitale ale modei de pretutindeni.

Ultima proba din cadrul concursului de frumusețe, ținutele de seara oferite de NOELA STYLE, a fost cea care a făcut juriul sa hotărască cine va purta coroana de Miss Royal Models Romania pentru anul 2016.
Evenimentului FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA - Ediția 2016 a continuat cu colecția Baby Doll semnata de SIMONA IACOB, un alt designer venit pentru prima data in Cetatea Băniei.

Colecția MAGIC semnata de RITA MURESAN a încheiat seara evenimentului, designerul reușind sa smulgă ropote de aplauze de la prima pana la ultima ținuta prezentata.

Ultima concurenta CARP MADALINA din GALATI a fost de fapt prima in preferințele juriului devenind astfel MISS ROYAL MODELS ROMANIA 2016.

Seara s-a încheiat cu un After Party la Club Korona unde toți cei prezenți la eveniment au putut sărbători pana la orele dimineții reușita unui eveniment grandios.

Evenimentul si-a inchis portile in jurul orei 22:00, urmând apoi un after party in Club Korona pentru a serba așa cum se cuvine încă o ediție a festivalului de moda de la Craiova.

Articol realizat de Mihai Firică

Citit 983 ori Ultima modificare Joi, 19 Mai 2016 14:24
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…