DOI SEVERINENI ÎN SEMIFINALA „ROMÂNII AU TALENT”

Doi mehedințeni au făcut spectacol în semifinala „Românii au talent” de la PRO TV, difuzată în 13 mai 2016.

Florin Ion Bontea și Alin Cubix au reușit să impresioneze juriul, dar și spectatorii, prin evoluțiile lor. Florin Bontea a dansat, iar Alin Cubix a efectuat un număr de magie senzațional.

De la canalizare, pe scena „Românii au talent”

Florin Bontea locuiește la Drobeta Turnu Severin și a învățat singur să danseze după ce s-a îndrăgostit de breakdance datorită trupei Simplu, în care și Smiley a cunoscut celebritatea. Florin Ion Bontea lucrează ca instalator, iar meseria lui îl obligă să intre în șanțuri și canale. Muncește din greu, dar asta nu l-a împiedicat să-și urmeze pasiunea, chiar și în condițiile lipsei unui loc adecvat de antrenament. Are 29 de ani și locuiește într-o baracă de șantier, în Severin, lucrează ca instalator de canalizări, iar în trecut a avut probleme cu inima. A precizat că dansul l-a salvat de la o boală destul de grea și că după ce a descoperit această pasiune nu s-a mai confruntat cu astfel de neplăceri.

În fața unui public numeros, a unui juriu exigent, dar și a milioane de telespectatori, Florin a realizat mișcările de breakdance ca un profesionist, s-a învârtit în cap și a stat în mâini fără cusur. A adunat cele mai multe voturi din partea publicului și a fost primul dintre cei trei finaliști, doi aleși de public, cel de-al treilea de juriu.

Toți membrii juriului au fost impresionați de povestea concurentului și de dăruirea pentru dans, iar Mihaela Rădulescu și Andi Moisescu au ales să-l aplaude în picioare.

Alin Cubix, un magician complex

Severineanul Alin Cubix (numele de scenă este dat de pasiunea lui pentru celebrul cub Rubik) a avut prima întâlnire cu magia la 7 ani, cand un unchi i-a aratat un truc de cărți. Pe la 13 - 14 ani l-a văzut pe iluzionistul Johannes la televizor și a rămas cu gândul la magiile pe care le facea și s-a hotărât că asta vrea să facă în viață.

La 17 ani și-a cumpărat un cub Rubik și, după ce a exersat asiduu, mii de exerciții și combinații, a ajuns la un record personal de 11 secunde. Dexteritatea pe care a dezvoltat-o cu rezolvarea cubului în câteva secunde l-a ajutat și în numerele de magie cu cărțile de joc.

Alin nu a reușit să intre în finală, prin voturile publicului, dar participarea la deja celebrul show de televiziune l-a marcat și i-a lăsat o frumoasă amintire, după ce a ajuns semifinalist.

La redactarea articolului s-au folosit ca surse click.ro și romaniiautalent.protv.ro.

Citit 878 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Mai 2016 00:49
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…