Scandal între doi fraţi din Mehedinţi, încheiat la spital pentru unul dintre ei, iar celălalt a ajuns în arestul IPJ Mehedinţi. Totul ar fi pornit de la un pahar de băutură, apoi cei doi au ajuns la ceartă. Cu un cuţit, unul l-a lovit pe celălalt. Doar medicii sosiţi prompt la locul agresiunii au făcut ca bărbatul să nu-şi piardă viaţa, pentru că plaga produsă de frate erau una foarte gravă.


Cei doi fraţi împărţeau aceeaşi casă, iar în această seară s-au luat la ceartă. Discuţia aprinsă a degenerat, iar unul dintre ei, extrem de furios, a pus mâna pe un cuţit şi şi-a lovit fratele în zona gâtului, provocându-i răni foarte grave. Sesizaţi pe 112, poliţiştii şi o ambulanţă au ajuns la locul scandalului. Medicii au preluat victima, în timp ce, după ce l-au reţinut pe agresor, poliţiştii au demarat o anchetă.

După ce i s-a oprit sângerarea şi a fost stabilizată, victima a fost transportată la spital. Plaga ar fi fost mortală dacă medicii nu ar fi intervenit.

Bărbatul înjunghiat a intrat direct în sala de operaţie, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă. Agresorul este reţinut de poliţişti şi, în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale, ar putea fi acuzat de tentativă de omor. El riscă ani grei de închisoare.

Citit 3462 ori Ultima modificare Vineri, 24 Noiembrie 2017 08:12
Etichetat cu
Mihai Bădescu

„Oamenii buni nu au nevoie de legi pentru a acţiona responsabil, iar oamenii răi vor găsi întotdeauna o modalitate de a le ocoli.” - Platon

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…