POLIȚIST DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ

Dispariție misterioasă în județul nostru! Un polițist de 48 de ani nu este de găsit de mai bine de 24 de ore.

Omul legii se numește Dumitru Giuhat a lucrat în trecut la Serviciul de Ordine Publică, iar mai nou fusese mutat la punctul de control acces în IPJ Mehedinți. El nu ar mai fi fost văzut de seara trecută, de când a plecat de acasă, cu mașina personală. Atât polițistul, cât și autoturismul sunt de negăsit. Familia este cea care a anunțat dispariția și ulterior bărbatul a fost dat în consemn și a fost căutat încă din această dimineață de colegii din IPJ, pe toată raza județului. Cum căutările nu au avut niciun rezultat, până la această oră, polițiștii continuă verificările, iar misterul se adâncește, mai ales că polițistul a dispărut cu autoturismul personal cu tot.

Omul are telefoanele închise și se afla în concediu de odihnă. A vorbit ultima oară cu soția, aseară la ora 18.00, apoi, la ora 21.00, când soția s-a întors acasă nu l-a mai găsit.

Conform unui comunicat transmis de IPJ Mehedinți, polițistul GIUHAT DUMITRU, are o înălțime 1,80 m, constituție atletică, față prelungă, ten deschis, păr blond cu fir drept scurt pieptenat pe partea stângă, ochii albaștri. La data dispariției era îmbrăcat în geacă din fâș de culoare gri cu fermoar, iar în zona pieptului avea două dungi circulare de culoare maro, pantaloni din trening de culoare albastru cu înscrisul „Adidas” în dreptul buzunarului, iar în picioare purta pantof tip sport de culoare albastru cu trei dungi laterale de culoare albă. Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii, sunt rugați să anunțe Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți, apelând numărul unic de urgență 112.

 

Citit 3439 ori Ultima modificare Marți, 21 Noiembrie 2017 23:10
Etichetat cu
Mihai Bădescu

„Oamenii buni nu au nevoie de legi pentru a acţiona responsabil, iar oamenii răi vor găsi întotdeauna o modalitate de a le ocoli.” - Platon

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…