După mai multe operații complicate și o perioadă lungă de recuperare, jandarmul a cărui suferință a sensibilizat zeci de mii de oameni, sergentul major Cosmin Andrei, a revenit acasă. Astăzi el le-a făcut o vizită surpriză colegilor săi. Pe marea majoritate dintre noi i-a recunoscut și chiar dacă a putut să verbalizeze puțin, cu ajutorul mamei sale, Cosmin le-a transmis tuturor emoție și puterea de a merge mai departe.


Cosmin este un adevărat luptător, lecția învățată de fiecare dintre noi este aceea a voinței și a ambiției de a învinge. Dacă astăzi Cosmin trăiește și poate să zâmbească este doar datorită generozității voastre, a celor mulți, care alături de colegii săi jandarmi, polițiști sau pompieri, l-ați ajutat să treacă peste momentele grele.

În luna iunie a acestui an, tânărul jandarm a fost diagnosticat cu o boală neurologică extrem de rară, de care suferă doar 25 de persoane la nivel mondial. Contribuțiile voastre și gândurile bune l-au ajutat ca astăzi Cosmin să fie alături de noi.

Colegii săi de la Severin au postat, pe contul de socializare al Jandarmeriei Române, filmul emoționant al revederii. Vi-l prezentăm tuturor!

Citit 4751 ori Ultima modificare Joi, 16 Noiembrie 2017 17:16
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…