Tânăr de 27 de ani, cu BMW, accident de circulaţie la Drobeta-Turnu-Severin din cauză că nu a oprit la stop. Bărbatul a intrat cu maşina în faţa unui autoturism care circula regulamentar, care după ce l-a lovit a ricoşat într-un gard. Trei oameni au fost răniţi, doi uşor, iar un bătrân de 60 de ani, aflat pe trotuar şi lovit de BMW a fost transportat la spital pentru că a suferit leziuni mai grave la unul din membrele inferioare.


Accidentul s-a produs la intersecţia străzilor Veterani cu Eroii de la cerna. Doi soţi şi prietenii lor abia plecaseră de acasă cu treabă, când la prima intersecţie s-au trezit în faţă cu BMW-ul care trebuia să oprească la stop. Şoferiţa aflată la volan nu a mai putut evita accidentul şi a intrat în partea din spate a BMW-ului. După impact maşina a ricoşat într-un gard pe care l-a rupt.

BMW-ul a făcut o piruetă pe stradă, timp în care a lovit un bărbat de 60 de ani, care era pe trotuar, spun poliţiştii. Bărbatul fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital. Soţia acestuia spune că şoferul vinovat circula cu viteză.

Cei doi şoferi au fost testaţi, dar nu consumaseră băuturi alcoolice. Tânărul de 27 de ani se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 2598 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Noiembrie 2017 09:03
Etichetat cu
Mihai Bădescu

„Oamenii buni nu au nevoie de legi pentru a acţiona responsabil, iar oamenii răi vor găsi întotdeauna o modalitate de a le ocoli.” - Platon

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…