MARIANA GANȚU, ÎN CONCERT LA SEVERIN

ÎN ACESTĂ SEARĂ!!! Îndrăgita interpretă, originară din zona montană a Mehedințiului va fi prezentă, duminică seara, alături de Zeljko Jonović, unul dintre cei mai buni acordeoniști ai Serbiei la Festivalul Patramei și Mustului, organizat de Primăria Drobeta Turnu Severin.


De mai bine de 20 de ani, Mariana Ganțu reprezintă muzica populară în Diaspora Românească, prin melodiile reprezentative românești din Banat și Valea Timocului!

În perioada 19-22 octombrie în zona de promenadă Crișan, din Drobeta Turnu Severin, Primăria municipiului a dat starul Festivalului Pastramei și Mustului. În această perioadă are loc prima ediție a Festivalului Pastramei și Mustului, eveniment la care sunt invitați nu numai severinenii ci oricine dorește să se distreze. „Pe lângă pastramă și must, specifice toamnei, se vor găsi la standuri produse tradiționale românești, produse bio, iar programul muzical sper să placă tuturor”, a declarat primarul Severinului, Marius Screciu.

Și, într-adevăr, duminică, 22 octombrie 2017, după trei zile de distracție maximă, pe scena de pe promenada Crișan, vor urca, pentru un recital de pomină, una dintre cele mai îndrăgite soliste de muzică populară, Mariana Ganțu. Ea va fi însoțită de unul dintre cei mai mari acordeoniști ai Serbiei, Zeljko Jonović, și va cânta muzică românească „vlaška” și muzică românească din Banatul sârbesc.

Citit 1389 ori Ultima modificare Duminică, 22 Octombrie 2017 13:02
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…