Incendiu la sediul Oficiului Registrului Comerţului din Drobeta-Turnu-Severin. Mansarda imobilului care aparţine socrului europarlamentarului liberal, Cristian Buşoi, unde se aflau și serverele instituţiei a luat foc din cauza încă neelucidate. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale şi o autoscară pentru a stinge incendiul, care a afectat partea superioară a clădirii, pereţii şi acoperişul. Pompierii iau în calcul şi un scurt-circuit, care ar fi putut fi cauza acestui incendiu.

Pompierii au fost alertaţi în jurul orei 10.30 despre incendiul izbucnit la sediului Registrului Comerţului. Când au ajuns la locul intervenţiei, focul se manifesta cu degajare mare de fum la pereţii şi acoperişul clădirii. Pompierii au intervenit de la sol şi prin podul instituţiei, însă pereţii erau placaţi cu rigips, iar focul se manifesta în interior. Și intervenția cu autoscara adusă la locul incendiului a fost îngreunată de mașinile parcate în apropiere.

Incendiul a fost până la urmă lichidat. Pagubele și cauza acestuia nu au fost încă stabilite. Imobilul, al cărei proprietar este socrul liberalului Cristian Bușoi, era închiriat Registrului Comerțului de pe Tribunalul Mehedinți. Proprietarul clădirii, socrul lui Cristian Bușoi nu a vrut să comenteze incindetul.

„Pompierii au intervenit prompt, reuşind să limiteze incendiu, care risca să se extindă la întregul imobil. Incendiul a cuprins acoperişul, pe o suprafaţă de circa 20 de mp, un perete pe o suprafaţă de 4 mp, degradându-se mobilierul şi tehnica de calcul din camera serverelor. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, determinat de un întrerupător defect”, precizează Raluca Târcă, purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinţi.

Citit 1873 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Octombrie 2017 14:45
Etichetat cu
Mihai Bădescu

„Oamenii buni nu au nevoie de legi pentru a acţiona responsabil, iar oamenii răi vor găsi întotdeauna o modalitate de a le ocoli.” - Platon

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…