Trei oameni, soț, soție și o bătrână, locatari ai unui apartament din Drobeta-Turnu-Severin, au fost la un pas de o tragedie, după ce casa în care locuiau a luat foc la miezul nopții trecute. Proprietarii s-au trezit într-o mare de fum și au reușit să iasă din casă, în timp ce bătrâna a fost scoasă pe geam cu ajutorul unor tineri.Filmul operațiunii de stingere a incendului, întreaga intervenție a pompierilor și momentele evacuării locatarilor le puteți urmări în filmuletul atașat.


Pompierii au intervenit cu mai multe autoespeciale și au evacuat 15 locatari de deoarece toată casa scării se umpluse cu fumul care a intrat și în locuințele oamenilor.

Focul a pornit în toiul nopții, cel mai probabil în bucătăria apartamentului. Trei tineri care stăteau la o scară vecină de vorbă au văzut-o pe femeie că iese din casă țipând și cere ajutor. Ei au sărit și au scos pe geam o bătrână care era în mare pericol din cauza fumului. Fumul degajat de incendiu a cuprins întreaga scară a blocului, așa că pompierii au fost nevoiți să evacueze mai mulți locatari. Oamenii au ieșit speriați din imobil, cu prosoape ude la gură. Pompierii au intervenit și pe exteriorul blocului, unde focul se putea extinde din cauza polistirenului. Incendiul a fost stins până la urmă, dar bunurile din apartament au fost distruse complet. Pagubele sunt foarte mari, iar proprietarii au rămas fără tot ce aveau în casă. Nu este exclus ca incendiul să fi pornit de la un scurt-circuit electric.

Citit 1301 ori Ultima modificare Duminică, 08 Octombrie 2017 12:45
Etichetat cu
Mihai Bădescu

„Oamenii buni nu au nevoie de legi pentru a acţiona responsabil, iar oamenii răi vor găsi întotdeauna o modalitate de a le ocoli.” - Platon

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…