Grav accident de circulaţie pe drumul dintre Drobeta-Turnu-Severin şi Târgu Jiu, în urma căruia un bărbat de aproximativ 60 de ani, care a traversat drumul naţional prin loc nepermis şi-a pierdut viaţa. Bărbatul a fost lovit iniţial de un autoturism al cărui şofer nu a oprit la locul accidentului şi s-a întors ulterior cu un avocat. După ce victima a căzut la pământ, un alt şofer a trecut cu roţile maşinii peste ea.


Anchetatorii trebuie acum să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs accidentul şi dacă primul sau cel de-al doilea impact i-a fost fatal victimei.

Accidentul s-a produs pe DN 67, la ieşire din Drobeta-Turnu-Severin. Pe un drum neiluminat şi nemarcat, un şofer nu a observat un pieton care s-a angajat în traversarea străzii, despre care martorii spun că ar fi fost şi băut. L-a acorşat cu partea stângă faţă, l-a proiectat pe partea carosabilă, apoi a părăsit locul accidentului. Două autoturisme care au ajuns ulterior la locul accidentului au reuşit să-l evite, însă un şofer nu l-a văzut şi a trecut cu roţile peste el.

La locul accidentului a ajuns şi o ambulanţă, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbat.

Ulterior poliţiştii au aflat şi cine este şoferul care l-a lovit iniţial pe bărbat şi a plecat de la locul accidentului. Este vorba de un tânăr de 20 de ani, care s-a întors la locul accidentului însoţit de un avocat şi le-a spus că a plecat pentru că s-a speriat.

Acum medicii legişti vor trebui să stabilească şi dacă bărbatul a cărui identitate nu a fost încă descoperită a murit după primul ipmact sau după ce a trecut cel de-al doilea autoturism peste el.

Citit 1609 ori Ultima modificare Joi, 05 Octombrie 2017 09:06
Etichetat cu
Mihai Bădescu

„Oamenii buni nu au nevoie de legi pentru a acţiona responsabil, iar oamenii răi vor găsi întotdeauna o modalitate de a le ocoli.” - Platon

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…