PISTOL GĂSIT LA UN BĂRBAT CARE-ȘI AMENINȚA SOŢIA CU MOARTEA

Un bărbat de 29 de ani din localitatea mehedinţeană Eşelniţa a fost săltat de mascaţi pentru că şi-a ameninţat soţia pe o reţea de socializare că o va ucide.

În urmă cu o săptămână, individul i-ar fi transmis femeii cu care este căsătorit, dar cu care nu mai locuieşte împreună, că are zilele numărate. Speriată, aceasta se pare că a povestit oamenilor legii că-i este viaţa pusă în pericol. Poliţiştii au descins în această dimineaţă la domiciliul individului din comuna Eşelniţa deoarece aveau informaţii că acesta deţine acasă şi o armă de foc. În urma percheziţiei, băuielile s-au confirmat, pentru că poliţiştii au găsit acasă la tânăr un pistol de calibrul 8 mm, fabricat în Italia, pentru care nu avea documente de provenienţă şi nici permis de port armă. Tânărul a fost ridicat şi adus la audieri de poliţişti, el fiind cercetat pentru ameninţare, iar pistoul i-a fost confiscat.

„La data de 27.09.2017, polițiștii din Orșova, au efectuat o percheziție domiciliară la imobilul unui bărbat, în vârstă de 29 de ani din comuna Eșelnița, împotriva căruia se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. În urma percheziției efectuate, polițiștii au identificat un pistol, calibrul 8 mm, fabricat în Italia, pentru care bărbatul nu deținea documente de proveniență și nici permis de port-armă. Acesta a fost condus la sediul unității de poliție în vederea continuării verificărilor și documentării întregii activități infracționale, iar arma a fost ridicată în vederea confiscării”, se precizează în comunicatul transmis de Biroul de presă al IPJ Mehedinţi.

Citit 496 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Septembrie 2017 20:12
Etichetat cu
Mihai Bădescu

„Oamenii buni nu au nevoie de legi pentru a acţiona responsabil, iar oamenii răi vor găsi întotdeauna o modalitate de a le ocoli.” - Platon

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…