Atenţie la vinul aflat în fermentaţie pe care îl depozitaţi în spaţii înschise, neaerisite, pentru că poate fi fatal. Trei oameni, soţ, soţie şi fiul lor au ajuns la Spitalul Judeţean din Drobeta-Turnu-Severin după ce au fost la un pas de moarte, intoxicaţi cu alcoolul etilic degajat de la vinul pe care îl aveau în beci. Cei trei au fost găsiţi aproape inconştienţi de vecini, care au alertat medicii de la ambulanţă, au primit un prim ajutor şi apoi au fost duşi la cel mai apropiat spital.

Cei trei au cules în urmă cu câteva zile via şi au pus vinul în beci, la fermentat. Dimineaţă, fără să-şi dea seama că îşi pun viaţa în pericol, au intrat în încăperea nearisită. Emanaţiile de alcool etilic au avut imediat efect asupra organismului şi la cei trei membri ai familiei s-au instalat semnele intoxicaţiei cu alcool, stare de somnolenţă şi ameţeală. Norocul au fost vecinii, care i-au găsit în beci aproape inconştienţi şi au alertat ambulanţa. Medicii avertizează că intoxicaţia cu alcool etilic este foarte periculoasă, iar vinul pregătit în condiţii improprii poate avea efecte grave asupra organismului. Medicii spun că pacienţii au fost stabilizaţi şi sunt acum în afara oricărui pericol, dar vor mai rămâne o perioadă în spital sub supraveghere medicală.

Citit 510 ori Ultima modificare Marți, 26 Septembrie 2017 08:16
Etichetat cu
Mihai Bădescu

„Oamenii buni nu au nevoie de legi pentru a acţiona responsabil, iar oamenii răi vor găsi întotdeauna o modalitate de a le ocoli.” - Platon

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…