CRIMĂ ORIBILĂ LA ORŞOVA: UN INDIVID ŞI-A UCIS FOSTA CONCUBINĂ

Crimă oribilă în oraşul Orşova, unde o femeie de 40 de ani a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit de bărbat cu care timp doi ani a trăit împreună, în Germania.

 

Sătulă de bătăi, femeia l-a părăsit, însă bărbatul nu a suportat despărţirea. A venit după ea din Germania, în România şi după ce joi seara a fost acasă la părinţii femeii, astăzi i-a dat întâlnire în apartamentul unei mătuşi, în oraşul Orşova. Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat între ei, dar după o jumătate de oră martorii l-au văzut fugind, iar când au intrat în casă au rămas oripilaţi. Individul de aproximtaiv 36 de ani este căutat de poliţişti.

 

Povestea celor doi este una tumultoasă. După ce s-au cunoscut în urmă cu mai mult timp, bărbatul a luat-o pe femeie în Germania, unde trăiau împreună, însă lucrurile nu mergeau deloc bine. Familia femeii spune că individul era violent şi o bătea mereu pe tânără. Este motivul pentru care, cu ceva timp în urmă, femeia a părăsit căminul conjugal din Germania şi a plecat în ţară.

 

Pe 9 august, pe o reţea de socializare, individul  transmitea un mesaj mamei femeii căreia i-a luat viaţa astăzi. Este un mesaj în care îşi cerea iertare pentru unele neînţelegeri avute în trecut, sperând că se va întâlni şi împăca cu femeia pe care a ucis-o, deşi în acel mesaj spune că o iubea. După acest mesaj, joi seară s-a dus acasă la părinţii concubinei sale, însă după o întâlnire de jumătate de oră, a plecat forţat de împrejuări. “Ea a stat cu el cam doi ani, iar în timpul ăsta cât a stat în Germania o bătea. A aruncat-o o dată din maşină, a agresat-o şi ea nu a putut să scape de acolo pentru că nu ştia să vorbească germană şi poliţia din Germania asculta de el, că el spunea ce ştia el. Şi a plecat fata de acolo şi-a luat ce-I al ei şi a plecat. A venit acasă, el tot o suna şi când a plecat din Germania şi a venit în România el, noi nu am ştiut. A vrenit special pentru noi, că a spus că ne dă foc la casă, că ne omoară şi aseară (n.n. joi seară) a venit la noi acasă şi a spus că vrea să stea de vorbă cu ea. Le-am dat voie să stea de vorbă, la mine în curte, i-am spus că pot să stea jumătate de oră şi apoi să plece. Ea a vrut să rămână toată noaptea, însă eu am chemat poliţia, au venit trei poliţişti din Eşelniţa şi l-au scos afară. Am avut ceartă cu ea pentru că nu am vrut să-l las, iar de diimineaţă ea s-a îmbrăcat, şi-a luat fata şi a plecat. Nu am ştiut unde, că nu am mai vorbit cu mine. Acum am auzit de acasă, m-au sunat că îi moartă în apartament la cumnata mea. S-au întâlnit, i-a spus la fată să-I lase singuri, doar jumătate de oră să stea de vorbă. Fata a ieşit afată şi i-a lăsat de amândoi. Nu ştiu dacă a stat fata jumătate de oră, când s-a întors fata a găsit uşa deschisă şi el nu a mai fost” a declarat mama victimei.

Şi fratele femeii ucise spune că bărbatul era de o violenţă extremă şi confirmă că acesta este motivul pentru care ea la părăsit. “Avea probleme mari, o bătea cam des, ceartă aproape zilnic. În Germania o lua de păr şi o dădea cu capul de dulap, şi acum vreo două-trei zile, când am fost eu la spital, lea spus la nişte rude ale noastre că dacă nu ar fi fost să ajung eu la spital ar fi omorât-o”.

 

După ce a comis crima, individual a fugit. Ultima care l-a văzut este o vecină care spune că l-a observat ieşind în fugă din apartament, iar când a intrat în casă, fiica femeii a fost martora unor scene greu de imaginat. “Nu am auzit nimic. Eu eram pe bancă în faţa blocului şi am auzit ţipând o fată, iar când m-au uitat, am văzut că fugea unul” a spus femeia.

Sub cordonarea procurorului criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunaul Mehedinţi a fost demarată şi un un dosar penal pentru omor. Din primele cercetări rezultă că, pe fondul geloziei, concubinul i-a aplicat fostei concubine, încetaseră relaţia de două luni şi jumătate, mai multe lovituri cu un cuţit, care au dus la decesul acesteia. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor”, a declarat procurorul criminalist, Sandra Georgescu.
 

Bărbatul a dispărut şi este căutat de poliţişti, fiind dat în urmărire naţională. Nu este exclus ca el să fi părăsit România, deoarece se afla în apropierea Vămii de la Porţile de Fier I.

Citit 981 ori Ultima modificare Miercuri, 16 August 2017 21:48
Etichetat cu
Mihai Bădescu

„Oamenii buni nu au nevoie de legi pentru a acţiona responsabil, iar oamenii răi vor găsi întotdeauna o modalitate de a le ocoli.” - Platon

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…