Imagini video: ISU Gorj

Doliu în cadrul Poliției Locale Baia de Aramă! Șeful structurii locale, Pantelie Istodorescu, s-a încecat într-un lac de acumulare din comuna gorjeană Padeș. Bărbatul ar fi căzut în apă și, din cauza temperaturii scăzute a apei, ar fi intrat în șoc hipotermic.


Șeful Poliției Locale din Baia de Arama s-a înecat într-un lac de acumulare din comuna gorjeană Padeş. Nefericitul eveniment s-a produs ieri, în timp ce șeful Polției din Baia se afla cu un prieten la pescuit, moment în care s-au răsturnat cu barca. Celălalt bărbat a reuşit să se salveze, însă şeful Poliţiei Locale este de negăsit, cu toate ca scafandrii ISU Gorj continuă căutarile. E greu de crezut că, după atâta timp, barbatul ar mai putea fi în viață. Până acum, scafandrii ISU Gorj au găsit o vâslă, o ladă frigorifică și un pantof al bărbatului înghițit de ape.

Pantelie Istodorescu avea 45 de ani, o familie fericită, cu o fetiță în clasa a șaptea ce îl aștepta acasă. Originar din localitatea mehedințeană Gornovița, Isotodorescu lucra în cadrul Poliției Locale Baia de Aramă de 15 ani, locuitorii de aici știindu-l drept un om pașnic și cu mult bun simț.

Citit 1943 ori Ultima modificare Luni, 10 Iulie 2017 16:30
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…