Imprimă această pagină

Patru oameni au fost la un pas de o tragedie, în această noapte pe DN 67, în Mehedinți. Toți se aflau într-un microbuz cu care veneau din Germania și mergeau în comuna Văgiulești din județul Gorj. Când mai aveau mai puțin de 15 km până acasă, șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă, iar vehiculul a ieșit în decor și s-a răsturnat în afara carosabilului. Trei persoane au ajuns la Spitalul Județean din Drobeta-Turnu-Severin, cu multiple traumatisme, dar și fracturi.

Trei dintre victime lucrează în Germania și veniseră în concediu, să-și rezolve unele probleme. Din păcate pentru ele drumul nu s-a încheiat acasă ci la spital. La intrarea în satul Ciovârnășani, șoferul microbuzului în care se aflau a intrat cu viteză într-o curbă periculoasă. Bărbatul nu a mai putut controla autovehiculul, care a părăsit carosabilul și s-a răsturnat într-o râpă. „În cursul acestei nopți, conducătorul autoturismului Volkswagen, în timp ce se deplasa pe DN 67, în direcția de mers Cocorova – Ciovârnășani, într-o curbă la stânga, nu a adaptat viteza de circulație, a derapat și s-a răsturnat în afara drumului. În urma accidentului a rezultat rănirea a patru persoane”, a declarat comisarul Viorel Stăncioiu, din cadrul Biroul Poliției Rutiere.

Două ambulanțe, două autospeciale SMURD și descarcerarea au ajuns la locul accidentului. Trei din cele patru persoane aflate în microbuz, între care și șoferul, au suferit tramatisme multiple și fracturi la cap și membrele superioare. După ce le-a fost acordat primul ajutor, au fost preluate și transportate la spital.

„Detaşamentul de pompieri Drobeta-Turnu-Severin a intervenit la un accident rutier, produs pe raza localităţii Şişeşti, soldat cu patru victime. La momentul sosirii echipajului de intervenţie toate cele patru victime erau evacuate din autoturism, o singură victimă se afla lângă autoturism, semiconştientă. Toate cele patru victime au fost evaluate de către echipajele noastre şi cele ale Ambulanţei, din cele patru victime, doar trei au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe”, a declarat plutonierul Daniel Moți, şeful echpei de intervenţie din cadrul ISU Mehedinți.

„Am fost solicitaţi la un accident rutier, în urma căruia au rezultat patru victime, două de sex feminin şi două se sex masculin. Una dintre victime, de sex feminin, 29 de ani, a prezentat un traumatims cranio-facial, un traumatism la nivelul membrului superior, a doua victimă, soţul acesteia un traumatism în regiunea claviculară, cu fractură de claviculă membru superios stâng şi un traumatism cranio-cerebral şi cranio-facial la cea de-a treia victimă”, a declarat Aurelia Veroapeff, medic în cadrul SJA Mehedinţi.

Șoferul maşinii a fost testat de polițiști și nu consumase băuturi alcoolice. El se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 1660 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Iulie 2017 10:01
Etichetat cu
Mihai Bădescu

„Oamenii buni nu au nevoie de legi pentru a acţiona responsabil, iar oamenii răi vor găsi întotdeauna o modalitate de a le ocoli.” - Platon

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…