PANĂ GENERALĂ DE CURENT LA SEVERIN

Nu mai puțin de 46.000 de consumatori din Severin și alți 11.000 din județul Dolj au rămas luni dimineaţă fără energie electrică din cauza unor probleme apărute în sistemul energetic naţional.

Început de săptămână nu tocmai plăcut pentru severineni! Luni, în jurul orei 09:13, o parte din reţeaua electrică a judeţelor Mehedinţi (zona centru – vest) şi Dolj (zona de sud – Municipiul Calafat) a fost afectată ca urmare a apariţiei unor declanşări ale unor linii de alimentare de înaltă tensiune din sistemul energetic naţional, declanşări care s-au răsfrânt şi asupra alimentării reţelei de înaltă, medie şi joasă tensiune din gestiunea Distribuţie Oltenia, se arată într-un comunicat de presă al companiei Distribuţie Oltenia, citat de adevarul.ro.

La Severin, pentru câteva ore haosul s-a instalat și pe străzi, după ce toate semafoarele din municipiu au căzut. Au existat sincope și la alimentarea cu apă a municipiului. Întreruperile în alimentarea cu energie electrică au fost resimțite de circa 11.000 de consumatori din judeţul Dolj şi de aproximativ 46.000 de consumatori din judeţul Mehedinţi.

„Intervenţia echipelor operative şi a dispeceratelor teritoriale ale sistemului naţional şi cele de distribuţie ale Distribuţie Oltenia a fost promptă, pentru a restabili alimentarea stațiilor de transformare, astfel încât să fie realimentați toți consumatorii afectați. Prioritatea Distributie Oltenia în astfel de cazuri este să asigure realimentarea rapidă, în condiții de siguranță, a tuturor consumatorilor de energie electrică care au resimțit întreruperile. Precizăm că manevrele care se vor face pentru revenirea la schema normală a alimentării celor două judeţe, în funcţie de demersurile din sistemul energetic national, nu vor mai genera întreruperi în alimentarea cu energie electrică”, se arată în comunicatul de presă al Distribuţie Oltenia, citat de adevarul.ro.

Citit 1515 ori Ultima modificare Luni, 03 Iulie 2017 16:08
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…