O femeie de 52 de ani din orașul Strehaia este la un pas de moarte după ce a fost lovită marți după-amiază de un tren de persoane în apropierea de Halta Strehaia. Cu răni foarte grave la cap, victima a fost preluată de un elicopter SMURD și transportată la Spitalul de neurochirurgie din Craiova. Se pare că femeia ar fi încercat să se sinucidă, cel mai probabil din cauza unei depresii.


Femeia lucra în Italia și abia venise acasă, la Strehaia. Soțul spune că în ultimele zile nu ar fi dat semne că este tristă, tocmai de aceea gestul extrem îi pare greu de crezut. Bietul om spune că soția a spus familiei că merge să se plimbe, apoi au aflat teribila veste. Inițial oamenii au crezut că în timp ce se plimba în apropierea căii ferate, femeia a fost lovită accidental de tren. Dar când i-au găsit bijuteriile așezate jos, lângă calea ferată, i-a dus cu gândul că ea ar fi recurs la un gest extrem. O asistentă ajunsă la locul accidentului i-a acordat primul ajutor până a venit ambulanța. Un elicopter SMURD a ajuns la Strehaia și a preluat victima, care se află în stare critică. Ea a fost transportată la Craiova.

„Am fost solicitaţi pentru o tentativă de suicid, un accident de tren, în urma acestui accident a rezultat o victimă, în vârstă de 52 de ani, cu polistraumatism, a fost anunţat elicopterul SMURD şi a fost preluată de la Strehaia”, a declarat Aurelia Veropaeff, medic la serviciul de Ambulanţă Mehedinţi.

De îngrijiri medicale au avut nevoie și soțul, dar și fiica femeii, cărora li s-a făcut rău atunci când au auzit nenorocirea. Ei sunt acum în afara pericolului.

Citit 1623 ori Ultima modificare Marți, 27 Iunie 2017 20:14
Etichetat cu
Mihai Bădescu

„Oamenii buni nu au nevoie de legi pentru a acţiona responsabil, iar oamenii răi vor găsi întotdeauna o modalitate de a le ocoli.” - Platon

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…