ION MÎȚU, SCHIMBAT POLITIC DE LA CAS MEHEDINȚI

Începând de astăzi, Ion Mîțu nu mai este președintele director general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Mehedinți (CJAS). În urma unor intervenții la nivel politic, Mîțu a fost schimbat din funcție cu un apropiat al PSD Mehedinți, un anume Ionuț Lăța. Deja celebrul Nelu Mîțu nu are, însă, motive să se plângă, deoarece va lucra la Casa Națională de Asigurări de Sănătate, de la București.


Schimbare de ultimă oră la conducerea CAS Mehedinți! Ion Mîțu nu mai conduce această instituție, după câțiva ani buni în care a încercat să facă ordine în sistemul de sănătate din Mehedinți. Schimbarea lui Mîțu a survenit nu ca urmare a vreunei greșeli ireparabile comise de acesta, ci ca urmare a unor jocuri politice. Se pare că PSD și-a dorit, în Mehedinți, cu ardoare acest post, deoarece schimbarea coboară direct de la vârful filialei județene, de la Aladin Georgescu.

Contactat telefonic, Nelu Mîțu a confirmat schimbarea, precum și direcția din care vine aceasta, dar a spus că nu are deocamdată nicio problemă, deoarece nu este deranjat de noua situație și nici de oportunitatea de a lucra și a locui din nou în Capitală.

Citit 4787 ori Ultima modificare Marți, 20 Iunie 2017 11:41
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…