Grav accident de circulaţie produs noaptea trecută pe DN 56 A, în Mehedinţi, în urma căruia trei persoane au ajuns la spital cu fracturi şi traumatisme la cap. Un şofer de 36 de ani din comuna Rogova a fost cel care a provocat accidentul, în care au fost implicate două autoturisme şi două autovehicule de transport marfă.

Accidentul s-a produs la ieşirea din comuna Hinova. Cel care l-a provocat este este un bărbat de 36 de ani din Rogova, care conducea un Fiat înmatriculat în Italia. Deoarece conducea cu viteză, acesta a lovit din spate o dubă de marfă, apoi a pierdut controlul maşinii şi a pătruns pe contasens. Acolo a intrat violent în impact frontal cu o camionetă condusă de un şofer bulgar. Şoferul acesteia povesteşte că s-a trezit brusc cu Fiat-ul în faţă, pe contrasens şi nu a mai putut evita cu nici un chip impactul cu maşina care s-a înfipt în el. Dar înainte de aceasta, Fiatul a mai lovit o dubă de marfă, iar după aceea maşina scăpată de sub control s-a dus glonţ pe contrasens. În carambol a fost implicată şi o a patra maşină în care se aflau doi tineri, femeia de la volan fiind rănită şi ea.

În urma accidetului, şoferul de 36 de ani a fost rănit la cap şi faţă, soţia lui a suferit o fractură de braţ şi un traumatism toracic, iar şoferiţa din cea de-a patra maşină s-a ales cu o fractură la picior. Câţiva săteni au sărit şi le-au acordat primul ajutor, au deschis uşa la maşină şi i-au scos pe şoferul din Fiat şi soţia lui, care au fost transportaţi la spital. Toţi cei trei răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean cu două ambulanţe şi o autospecială SMURD.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs tragedia. „Pe DN 56 A, în localitatea Rogova s-a produs un accident de circulaţie. Din cauze care se vor stabili în urma anchetei, şoferul unui autoturism înmatriculat în Italia a lovit din spate o dubă, apoi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o camionetă. În accident a mai fost implicat şi un autoturism înmatriculat în Germania, care a intrat din spate în camionetă”, a declarat comisarul şef Titi Zorzoliu, de Biroul Poliţiei Rutiere – Mehedinţi.

Cei trei răniţi sunt acum la spital sub supraveghere medicală. Acesta este cel de-al treilea accident produs în Mehedinţi începând de miercuri dimineaţă, de când doi tineri de 19 şi 22 de ani au murit, şi alte cinci persoane au fost grav rănite.

Citit 948 ori Ultima modificare Vineri, 21 Octombrie 2016 01:45
Etichetat cu
Mihai Bădescu

„Oamenii buni nu au nevoie de legi pentru a acţiona responsabil, iar oamenii răi vor găsi întotdeauna o modalitate de a le ocoli.” - Platon

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…