Tragedie rutieră pe DN6, la Fața Cremenii

Un teribil accident de circulație s-a produs astăzi pe DN 6, pe raza localității Fața Cremenii, comuna Prunișor. Un bărbat de 50 de ani, cunoscut în comunitatea rromă din Strehaia sub numele de Mituș, a intrat pe contasens, pe fondul vitezei excesive, în timpul unei depășiri neregulamentare, și s-a ciocnit frontal cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 37 de ani.

În mașina de lux a bărbatului din Strehaia se mai afla soția acestuia, care a scăpat cu viață, fiind bine protejată de centura de siguranță. Șoferul a decedat în urma impactului, fiind aruncat din mașină. Din informațiile martorilor, bărbatul ar fi avut viteză peste 180 km/h. Acesta a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și s-a izbit puternic de o dubă de transport.

„Un bărbat de 50 de ani din localitatea Strehaia, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în afara localității Fata Cremenii, pe fondul vitezei excesive și după efectuarea unei depășiri neregulamentare, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 37 de ani. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", declară purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți, agentul-șef adjunct Andreea Rădoi.

La fata locului, a fost nevoie de interventia echipajelor de Jandarmerie si DPIR, pentru restabilirea ordinii publice, după ce rudele bărbatului au venit la locul accidentului, pentru a-și manifesta durerea.

Citit 2120 ori Ultima modificare Marți, 18 Februarie 2020 13:19
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…