Imprimă această pagină

Protestele împotriva adopției fetiței de 8 ani, Sorina Săcărin, din satul Negoiești, de lângă Baia de Aramă, au căpătat o amploare fără pecedent și tind să nu se mai oprească. Oamenii au ajuns până în fața Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova.

Peste 150 de persoane din Baia de Aramă au protestat astăzi în fața Parchetului Curții de Apel Craiova. Au ajuns după-amiază în Bănie și s-au dus în marș către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel, acolo unde lucrează procuroarea care a smuls-o cu forța pe Sorina de lângă familia ce o crescuse.

Au protestat în fața Parchetului Curții de Apel Craiova, au mers până la Universitatea din Craiova și au revenit în fața Parchetului. Oamenii speră să primească un răspuns de la procurorul de serviciu sau de la un alt reprezentant al instituţiei. Ei cer anularea adopției, în cazul Sorinei, și vor să știe cum este fata la această oră.

Citit 2260 ori Ultima modificare Duminică, 23 Iunie 2019 19:17
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…