PROTEST DE AMPLOARE ÎN SATUL DIN CARE SORINA A FOST LUATĂ CU FORȚA

Solidaritate fără precedent cu familia din care Sorina a fost luată târâș de familia adoptivă. Un protest de amploare a avut loc vineri în satul Negoiești, arondat orașului Baia de Aramă de unde o fetiță de numai 8 ani a fost ridicată cu forța de la domiciliul asistentului maternal care a crescut-o.

Imaginile cu Sorina târâtă pe jos de procuroarea craioveană venită cu mascații au făcut înconjurul țării și au provocat o revoltă fără precedent, atât în opinia publică, cât și în mediul on-line. În fața casei familiei Șaramăt din Negoiești - Baia de Aramă s-au strâns peste 200 de persoane, cu pancarte și portavoci, care în prealabil au mărșăluit prin sat și chiar au blocat drumul județean spre Baia de Aramă. Extrem de nervoși, oamenii au cerut dreptate, înapoierea copilului și demisia procurorului de caz.

Citește întreg articolul și vezi materialele video pe realitateademehedinti.net

Citit 2003 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…