CARAVANA RECREATIVĂ

Campioni la joacă! Așa sunt copiii din Drobeta Turnu Severin care au participat la activitățile desfășurate în cadrul proiectului Asociației Chris Open for Education derulat în parteneriat cu Primăria Municipiului Drobeta Turnu Severin, Palatul Copiilor și Centrul Cultural Nichita Stănescu - Secția Arte.

Micutii participanti au dansat, s-au jucat si au participat la atelierele de creatie, dar au avut parte de o sumedenie de surprize pe placul lor. Cabina foto, pictura pe fata, baloane multicolore, sucuri si bomboane. Magicianul Adi Olteanu, actor la teatrul Elvira Godeanu din Tg Jiu a fost invitat de organizatori pentru un moment de super magie si stand-up comedy pentru copii. Mascoate, picioroange si fel de fel de personaje din povesti si desene animate au facut deliciul prichindeilor. Cel mai asteptat moment a fopst spectacolul oferit chiar de catre cei mai talentati scolari si prescolari de la Palatul Copiilor si de la Sectia de Arte a Centrului Cultural Nichita Stanescu.

Actorii propfesionisti Livia Taloi, Alin Brancu si Radu Bunescu au prezentat piesa „Un prieten neobisnuit” pentru publicul aflat la scena de pe Esplanada Crisan. Originara din Severin, Livia a impartiti apoi autografe si a promis copiilor ca revine mai des in orasul natal.

Proiectul "Fun conect - Caravana Recreativa - conecteaza-te cu ceilalti campioni de joaca” s-a desfasurat in perioada 7-8 iunie si a reunit pestre 600 de copii. Caravana recreativa este un turneu national cu mai multi parteneri care are ca obierctive principale realizarea de activitati recreative care pun accent pe joc si joaca, dezvoltarea de activitati extrascolare si distractive, creative, incurajarea socializarii si imprietenirii copiilor in viata reala , nu in cea virtuala, astfel participantii au primit cate o diploma de „Campion la Joaca” .

Primaria Drobeta Turnu Severin si Consiliul Local au sprijinit derularea proiectului la Drobeta Turnu Severin.

Citit 1501 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…