După 33 de ani de la absolvirea liceului, promoția 1986 a Liceului Traian va trăi emoția revederii și a celor mai frumoși ani din viață, anii de liceu. Pentru ei, sâmbătă, 18 mai 2019, se va striga din nou catalogul în Amfiteatrul prestigiosului colegiu.

Erau foarte tineri și aveau multe vise de împlinit. Pentru ei începea un drum în viață și, totodată, se încheia o etapă, o perioadă considerate a fi cea mai frumoasă din viața de elev, anii de liceu. Unii și-au împlinit visele, alții nu, dar oricum, cu toții au plecat pe drumul sinuos al vieții, iar viața i-a dus în diferite direcții și în diferite profesii. Este vorba de absolvenții Liceului Traian, promoția 1986, un an în care prestigiosul colegiu de azi avea o promoție întinsă pe nu mai puțin de 8 clase, numerotate de la A la H.

După 33 de ani de la acel moment al tinereții și al începutului de drum, traianiștii promoției 1986 se reîntâlnesc, plini de emoție. Își vor revedea profesorii, vor auzi din nou cum se strigă catalogul și vor depăna amintiri. Emoționanta revedere va avea loc sâmbătă, 18 mai 2019, în Amfiteatrul Colegiului Național Traian, la ora 10:00. La întâlnire va fi prezent și fostul director al Liceului Traian, din acea perioadă, profesorul Viorel Sahagia.

Întâlnirea a fost programată și organizată cu sprijinul mai multor foști profesori ai Liceului Traian, printer care amintim rolul determinant al domnului Ion Nănuți, dar și mai multor colegi inimoși. Toți cei care doresc să retrăiască clipe minunate, la întâlnirea de 33 de ani, sunt așteptați sâmbătă, la ora 10:00, în Amfiteatrului Colegiului Național Traian.

Citit 1367 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Mai 2019 18:05
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…