VIA TRANSILVANICA PROMOVEAZĂ ZONA DE NORD A JUDEȚULUI

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a participat astăzi împreună cu prefectul județului Mehedinți, Nicolae Drăghiea, și primarul Severinului, Marius Screciu, la o întâlnire cu reprezentanții Asociației „Tășuleasa Social”, Alin Ușeriu, președintele Asociației și domnul profesor Mircea Miclea, fondatorii proiectului Via Transilvanica.

În cadrul întâlnirii care s-a desfășurat la Palatul Administrativ din Drobeta Turnu Severin și la care au participat primarii comunelor străbătute de traseul turistic, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu a pus la dispoziție toate resursele pentru susținerea acestui proiect.

„Așa cum am făcut demersuri pentru promovarea Clisurii Dunării, le mulțumim reprezentanților Tășuleasa Social pentru ocazia pe care ne-au dat-o de a pune în valoare zona de nord a județului Mehedinți. Traseul de la Drobeta Turnu Severin până la Isverna va fi introdus în proiectul Via Transilvanica ce va străbate zece județe ale României, de la Piciorul Podului lui Apolodor din Damasc, punctul 0 al drumului, până la Mănăstirea Putna. Aceasta este o oportunitate pentru promovarea zonei de nord a județului Mehedinți și a obiectivelor turistice de aici, de care în viitor, putem profita și pentru atragerea de fonduri europene pentru dezvoltarea comunităților locale”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Traseul va fi străbătut la pas sau cu bicicleta, fiind vorba despre un drum marcat cu borne kilometrice și indicatoare, care va oferi turiștilor posibilitatea de a se bucura de frumusețile naturale, culturale și istorice.

Ulterior, reprezentanții Tășuleasa Social, împreună cu cei ai Prefecturii și Consiliului Județean Mehedinți au străbătut traseul pentru a-l definitiva în vederea montării bornelor și indicatoarelor pe parcursul lunilor următoare.

Puteți să vă alăturați dumului care unește, un drum despre oameni și pentru oameni, prin acțiuni de voluntariat sau donații.

https://www.viatransilvanica.com/contribuie/

Citit 1409 ori Ultima modificare Duminică, 12 Mai 2019 21:48
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…