Cea mai mare sculptură în piatră din Europa și a doua în lume, Chipul lui Decebal, este vizibilă acum turiștilor pe timpul nopții. Evenimentul de inaugurare a iluminatului arhitectural a fost unul spectaculos, la care au participat atât localnici, cât și turiști, cu toții apreciind demersurile Consiliului Județean Mehedinți și ale Ministerului Transporturilor, prin Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara, de a pune în valoare obiectivul turistic.

Dansurile tinerilor din Svinița i-au încântat pe cei prezenți, la fel ca și focul de artificii spectaculos care a brăzdat cerul. „Mulțumesc pentru prezență și sprijin în realizarea acestui demers Direcției de Drumuri și Poduri Timișoara, prin domnul Cristian Ispravnic, domnului ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, domnului ministru al Turismului, Bogdan Trif, domnului prefect Nicolae Drăghiea, parlamentarilor de Mehedinți, Alina Teiș, Liviu Mazilu și Vlad Bontea, Primăriei Eșelnița și Primăriei Dubova!”, a precizat președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu.

Focul de artificii a fost asigurat de www.artificii-tm.ro 

Citit 974 ori Ultima modificare Duminică, 05 Mai 2019 13:47
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…