MOCIOALCĂ VINE LA SEVERIN PENTRU A-L RECONFIRMA PE DUICU

La numai câteva zile de la numirea oficială a lui Adrian Duicu la comanda PRO ROMÂNIA Mehedinți, conducerea adormită de până acum pare să se fi trezit nervoasă din somn. Cornel Stroescu, cel pe care prea puțin l-am văzut făcând politică pe plan local nu se dă dus nici în ruptul capului și tulbură apele. În aceste condiții, a fost nevoie ca secretarul general al PRO ROMÂNIA, Ioan Mocioalcă, să vină la Severin pentru a face ordine. Și prima decizie a fost aceea de a-i întări rolul lui Adrian Duicu la comanda filialei. Se pare că vor urma măsuri dure. În replică, Stroescu l-a amenințat cu o demisie pe care nu și-o mai dă odată!

Culmea nebuniei la PRO ROMÂNIA Mehedinți! Fermierul Cornel Stroescu nu se lasă schimbat din funcție și creează o întreagă nebunie în filială. Asta în ciuda faptului că îi amenință pe șefi cu demisia! Prea puțin cunoscut și cam deloc implicat în politica locală, destul de rar văzut pe la sediul partidului și nu la fel de priceput la politică precum este la afaceri, Cornel Stroescu tulbură apele în partid taman în pragul alegerilor.

Așa se face că la patru zile de la numirea oficială la comanda PRO ROMÂNIA a lui Adrian Duicu, printr-o împuternicire semnată chiar de Victor Ponta, a fost nevoie să vină la Severin Ioan Mocioalcă în persoană, în calitatea sa de secretar general, pentru a face ordine. E drept că, până să ajungă Mocioalcă la Severin, nici Stroescu nu a stat degeaba și se pare că a diseminat știri în toate părțile. Nu orice fel de știri, ci unele potrivit cărora Adrian Duicu ar fi fost demis din funcția primită în urmă cu patru zile.

De ce ar fi nevoie de atâta nebunie, nimeni nu înțelege! Cert este faptul că Ioan Mocioalcă nu a fost prea mulțumit de ceea ce a găsit la Severin și nici în filiala Mehedinți, adică o delăsare și o debandadă totală. Printre anomaliile descoperite aici de secretarul general al PRO ROMÂNIA este și faptul că, în prag de alegeri, partidul nu are organizații locale în toate localitățile. Mai mult, în județ nu este expus nici un banner și nici un afiș, iar despre filiala lui Ponta, în afară de Stroescu nu mai știe nimeni. Primul mesaj transmis, de altfel, de Mocioalcă, după dezastrul găsit aici, a fost: „Sper ca în scurt timp să creăm aici o organizație performantă!”, ceea ce deja spune totul despre ceea ce înseamnă în Mehedinți PRO ROMÂNIA.

Mai mult, Ioan Mocioalcă a declarat că Stroescu nici nu a fost de acord să îl recunoască de șef.

Ce s-a întâmplat de fapt?

Pentru a calma toată nebunia și furtuna stârnită de Cornel Stroescu, care deși a amenințat cu demisia, nu și-o mai dă odată, Victor Ponta l-a trimis pe Ioan Mocioalcă la Severin să preia conducerea și să facă ordine. Venit la fața locului, Ioan Mocioalcă a luat act de toată activitatea mediocră a lui Cornel Stroescu și l-a numit pe Adrian Duicu să coordoneze filiala Mehedinți. Deci, să repetăm, ca să înțeleagă și Stroescu: Ponta trimite secretarul general la Severin să facă ordine, acesta vine, constată mediocritatea de aici și începe să conducă filiala împreună cu Duicu, pe care îl desemnează ca, în numele lui, să se ocupe de activitatea politică, organizatorică și de campanie electorală. E foarte simplu!

Iată ce a declarat, în această seară, Ioan Mocioalcă, pentru Tele 2 Drobeta: „Astăzi m-am deplasat la Severin pentru a lua pulsul Organizației PRO ROMÂNIA din Mehedinți și pentru a impulsiona un pic activitatea organizatorică a acestei filiale. Victor Ponta, ca și întreaga conducere a PRO ROMÂNIA m-au împuternicit pe mine să conduc filiala și să coordonez campania electorală de aici. Am discutat cu liderii organizației, atât cu domnul Stroescu, cât și cu domnul Duicu și le-am prezentat concluzia mea în ceea ce privește situația în care se află organizația. Din păcate, domnul Stroescu ne-a amenințat cu demisia, pe care încă nu am văzut-o, pentru că dumnealui nu a acceptat ca eu să conduc filiala PRO ROMÂNIA din Mehedinți. Am discutat cu Adrian Duicu, chiar am făcut un plan de reorganizare și în momentul de față Adrian Duicu va fi omul pe care eu l-am desemnat să gestioneze în numele meu anumite activități și inițiative pe care le va avea partidul în județ. Va trebui să evaluăm toate organizațiile. Adrian Duicu a spus că a venit în partid pentru Victor Ponta și de aceea l-am desemnat să poarte discuții cu liderii noștri din organizațiile comunale și orășenești și chiar să identifice alți oameni care ne pot ajuta, pentru că nu avem oameni în toate organizațiile. Campania trebuie să fie susținută, ori eu nu am văzut nici măcar un banner în județ și de aceea trebuie urgent să trecem la treabă. Vom reconstrui PRO ROMÂNIA în Mehedinți eu și cu Adrian și cu oamenii care au rămas alături de noi”.

Citit 2551 ori Ultima modificare Vineri, 29 Martie 2019 23:14
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…