CONTRACT DE FINANȚARE IMPORTANT PENTRU SECOM

Sprijin pentru pregătirea aplicației de finanțare și a documentațiilor de atribuire pentru proiectul regional

de dezvoltare a infrastructurii de apa și apa uzata în județul Mehedinți în perioada 2014-2020

În data de 11 martie 2019 s-a semnat Contractul de finanțare Programul Operațional Infrastructura Mare, Proiectul „Sprijin pentru pregătirea aplicației de finanțare și a documentațiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa și apa uzata în județul Mehedinți în perioada 2014-2020” cu MINISTERUL FONDURILOR EUROPENE în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare reprezentat legal prin doamna Rovana PLUMB, ministrul fondurilor europene pe de o parte și Societatea SECOM S.A. reprezentată legal de domnul Dorin Ilian LEȚEA, director general, în calitate de Beneficiar al finanțării. Valoarea totală a Contractului de Finanțare este de 6.566.782,13 lei. Proiectul face parte din Programul Operațional Infrastructura Mare, Axa prioritară 3. Dezvoltarea infrastructurii de mediu în condiții de management eficient al resurselor, Obiectivul Specific 3.2. Creșterea nivelului de colectare și epurare a apelor uzate urbane, precum și a gradului de asigurare a alimentării cu apă potabilă a populației.

Obiectivul general este continuarea procesului de elaborare a documentațiilor necesare în vederea obținerii finanțării proiectului de investiții din fondurile europene destinate perioadei de programare 2014-2020, asigurandu-se astfel, continuarea strategiei locale pentru dezvoltarea sectorului de apa și apă uzată și îndeplinirea obligațiilor Tratatului de Aderare a României la Uniunea Europeana, precum și a legislației specifice naționale și europene în sectorul de apa/apa uzata. Prin intermediul acestui proiect se contribuie la realizarea obiectivului principal al POIM prin asigurarea unei calități ridicate ale aplicației de finanțare și a proiectului în sine, care va duce la dezvoltarea unei infrastructuri de mediu la standardele europene în vederea unei creșteri economice sustenabile, în condiții de siguranța și utilizare eficienta a resurselor naturale.

Contact: Societatea Secom S.A. – Departamentul de Implementare Proiecte
Bădescu Adnana – Responsabil publicitate
Bulevardul Carol I nr. 53, Drobeta Turnu Severin, Mehedinți, România

Citit 2425 ori Ultima modificare Joi, 28 Martie 2019 11:59
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…