ADRIAN DUICU PREȘEDINTE LA PRO ROMÂNIA MEHEDINȚI

Adrian Duicu se întoarce în politică, după patru ani grei! Mișcarea tactică interesantă de readucere în politica mare a fostului lider PSD a fost operată de Victor Ponta astăzi la Reșița! După discuțiile avute cu Sorin Câmpeanu și Mihai Tudose, fostul premier a hotărât să restructureze din temelii organizația din județul vecin Mehedinți. Astfel, la conducerea filialei PRO ROMÂNIA din acest județ a fost instalat Adrian Duicu, nimeni altul decât fostul președinte al Consiliului Județean Mehedinți din perioada 2012 – 2015.

Adrian Duicu a decis să revină în forță în politica mare, după toate necazurile pe care le-a avut din anul 2014 încoace, într-un dosar DNA ce i-a adus plecarea forțată din fruntea PSD Mehedinți și din funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți, funcție în care a fost ales direct în anul 2012.

Deși o bună perioadă de timp a ezitat dacă să mai facă pasul în lumea politică, Adrian Duicu a demarat discuții cu Victor Ponta, încă de la momentul în care acesta din urmă și-a înființat propriul partid. Și cum prietenia strânsă dintre Ponta și Duicu era de notorietate încă din vremea în care Ponta a devenit președintele PSD, actualul lider al PRO ROMÂNIA l-a desemnat pe Duicu să preia frâiele organizației din Mehedinți, pe care o va restructura din temelii.

Adrian Duicu a confirmat informația dar nu a dorit să facă deocamdată niciun fel de declarație. Filiala din județul Mehedinți era condusă până astăzi de unul dintre cei mai cunoscuți fermieri mehedințeni, Cornel Stroescu, un om care a trecut în câțiva ani pe la mai multe partide și care nu stăpânea foarte bine tainele politicii.

Citit 1308 ori Ultima modificare Joi, 21 Martie 2019 20:31
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…