Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a semnat astăzi contractul care vizează proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare a DJ 606B, pe tronsonul de 2,8 kilometri, cuprins între intersecția DC 22 și localitatea Bistrița.

Alături de președinte au fost primarii comunelor beneficiare, Ionică Moți (Hinova) și Adrian Nănuți (Livezile) și reprezentantul constructorului care a câștigat licitația. Reabilitarea anunțată astăzi va scurta distanța dintre Severin și satele Ștefan Odobleja și Izvorul Aneștilor cu circa 40 de kilometri.

Este, practic, ultima porțiune care a rămas neasfaltată, între comunele Livezile și Hinova, după ce în 2018 și 2017 am reușit să modernizăm alte două tronsoane, de-a lungul localităților Ștefan Odobleja și Izvoru’ Aneștilor (comuna Livezile). Este o promisiune pe care am făcut-o locuitorilor din zonă și reușim să o onorăm cu fonduri europene, pe Programul Operațional Regional, în cadrul proiectului Îmbunătățirea conectivității în zona de vest a județului Mehedinți”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu. 

Valoarea lucrării este de peste 2,8 milioane lei, iar perioada de implementare a investiției este zece luni.

Citit 2765 ori Ultima modificare Vineri, 15 Februarie 2019 17:19
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…