Alege Prioritățile Orașului Tău - Drobeta Turnu Severin

Severinenii sunt invitați să se implice în ierarhizarea unor proiecte de dezvoltare strategice pentru comunitatea locală, prin accesarea acestui chestionar. Banca Mondială, în parteneriat cu Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România și cu sprijinul autorităților publice subnaționale, a identificat o serie de proiecte prioritare cu impact metropolitan pentru București și cele 40 de reședințe de județ din România.

Până pe 22 martie, cetățenii și actorii locali din România sunt invitați să ia parte la campania de consultare „Alege Prioritățile Orașului Tău!” și să aleagă cele mai importante proiecte pentru orașul lor, completând acest scurt chestionar: kwiksurveys.com/s/e7k9afsk. În această perioadă, vă invităm atât să completați chestionarul și să alegeți cele mai importante proiecte pentru Drobeta Turnu Severin!

Imboldul acestui exercițiu este de a identifica proiecte majore ce pot încuraja și cataliza dezvoltarea principalelor zone metropolitane din România. În același timp, este esențial să se identifice care dintre aceste proiecte strategice sunt mai importante pentru fiecare comunitate locală în parte. 

La finalul campaniei va fi dezvoltată o listă finală de proiecte prioritare majore de dezvoltare urbană, atât pentru București, cât și pentru fiecare dintre cele 40 de reședințe de județ din România. Fiind agreate pentru prima dată atât de către administrația publică, cât și de comunitatea locală, aceste liste de proiecte vor putea informa deciziile viitoare de investiții publice respectând o viziune comună.

Pagina de Facebook: Facebook.com/prioritatile.orasului.tau (inclusiv video care explică pașii pentru completarea chestionarului)

Harta cu proiecte prioritare pentru Zona Urbană Funcțională Drobeta Turnu Severin:

Citit 1822 ori Ultima modificare Sâmbătă, 02 Februarie 2019 20:12
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…