Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți și-a prezentat bilanțul pe anul 2018, într-un cadru festiv. Alături de polițiștii mehedințeni, într-un moment atât de important, au fost prezenți reprezentanți ai instituțiilor cu care Inspectoratul cooperează, dar și oficialitățile locale.

„Ședința de evaluare a activității polițiștilor din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți pentru anul 2018 a arătat că în județul nostru, infracționalitatea se menține în limite rezonabile, ceea ce nu poate decât să mă bucure. Felicit conducerea IPJ Mehedinți și întregul efectiv de polițiști pentru activitatea desfășurată în anul 2018 și le urez succes în misiunile de anul acesta. Nu va fi unul ușor, întrucât vor gestiona, din punctul de vedere al ordinii publice, două procese electorale. Am încredere că își vor îndeplini misiunile în mod corect și în interesul cetățenilor!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

 

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a participat, de asemenea, la prezentatea bilanțului IPJ Mehedinți.

 „Aprecierea mea pentru dumneavoastră este una sinceră și pleacă din suflet. Avem o colaborare extraordinară, o vedem în fiecare zi în municipiul Drobeta Turnu Severin. Faptul că putem merge în siguranță pe stradă, faptul că nu avem probleme, arată, într-o singură frază că vă faceți datoria. În primul rând asta contează, atât pentru noi ca simpli cetățeni,dar ca și autorități”, a precizat primarul Marius Screciu.

Polițiștii au prezentat obiectivele atinse pe parcursul anului trecut și au discutat despre acțiunile propuse pentru creşterea gradului de siguranţă a județului în anul 2019.

Citit 1441 ori Ultima modificare Marți, 29 Ianuarie 2019 01:13
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…