TREI PRIMARI PEDEPSIȚI IN PSD. PRINTRE EI, ȘI CONSTANTIN TRUȘCĂ

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, și vicepreședintele Camerei Deputaților, Eugen Nicolicea, au fost prezenți la Ședința Comitetului Executiv al PSD Mehedinți, la care trei primari de marcă au fost aspru pedepsiți. Este vorba despre primarii comunelor Șimian, Bâcleș și Gogoșu.

Ședința Comitetului Executiv Judeșean al PSD Mehedinți, la care au participat Codrin Ștefănescu și Eugen Nicolicea, s-a lăsat cu pedepse aspre. Trei dintre primarii social-democrați mehedințeni au fost demiși din funcțiile de președinți ai organizațiilor locale din comunele în care sunt primari, prin votul covârștor al celor prezenți. Este vorba despre Constantin Trușcă - primarul comunei Șimian, Lucian Coandă - primarul din Bâcleș și Jean Rogoveanu - primarul din Gogoșu. Cei doi șefi de la centru nu au dat prea multe detalii ale operațiunii, dar Codrin Ștefănescu a spus că e nevoie de disciplină în PSD.

„Cu siguranță, vor trebui să țină pasul cu partidul. Domnul Trușcă e un om minunat, dar trebuie să țină domnul Trușcă pasul cu PSD Mehedinți, nu PSD Mehedinți cu domnul Trușcă! Asta e valabil în fiecare organizație județeană. Restul au rămas în sală s-au discutat lucrui importante, acum toată lumea ne așteaptă la masa, colegial. Unde sper să vină și domnul Trușcă și cei doi care au părăsit partidul, dacă vor să fie în acestă echipă! Ușile PSD sunt deschise pentru oameni care gândesc ca noi, fac ca noi, care merg până la capăt, care lasă orgoliile și interesele personale de o parte, în această miză uriașă”, a declarat CODRIN ȘTEFĂNESCU, secretar general PSD.

Organizațiile locale ale PSD, care erau conduse de cei trei primari vor avea de acum conducere interimară, iar cei trei au dreptul de a contesta decizia.

Citit 2935 ori Ultima modificare Vineri, 18 Ianuarie 2019 17:42
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…