PRIMARIA SEVERIN: PATRU ZILE DE EVENIMENTE DEDICATE CENTENARULUI

Pregătirile pentru organizarea evenimentelor menite să marcheze la Drobeta Turnu Severin împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire sunt pe ultima sută de metri. Urmează patru zile de festivități în cadrul cărora, evenimentele pregătite vor fi pentru toate gusturile.

„Îi așteptăm pe severineni să se alăture evenimentelor pe care le vom organiza pentru a serba împreună Centenarul Marii Uniri. Aceste evenimente vor debuta pe 29 noiembrie cu un spectacol de gală în cadrul căruia cap de afiș vor fi solistele Veta Biriș, Daniela Condurache și Niculina Stoican. Iluminatul festiv va fi pornit în seara zilei de 30 de noiembrie atunci când va avea loc și retragerea cu torțe. Urmează apoi pe 1 decembrie depunerea de coroane, parada militară, iar de la ora 11:30, în zona centrală a orașului (bulevardul Carol I) avem pregătite porții de fasole și vin fiert pentru toți participanții. Îi așteptăm pe severineni să participe la aceste evenimente în număr cât mai mare”, a precizat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Primăria Drobeta Turnu Severin, prin Palatul Culturii Teodor Costescu sunt principalii organizatori ai acestor evenimente care vor debuta pe 29 noiembrie. Urmează apoi un nou moment festiv în seara zile de 30 noiembrie, atunci când va fi pornit și iluminatul public de sărbători, eveniment urmat de noi concerte, iar mai apoi urmează pe 1 decembrie, noi evenimente care vor include depunere de coroane la mormântul eroilor, paradă militară și nelipsita fasole împărțită celor care vor veni să petreacă ziua națională în zona centrală a orașului.

Citit 2188 ori Ultima modificare Marți, 27 Noiembrie 2018 12:09
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…