Alertă de gradul zero sâmbătă, la Drobeta-Turnu-Severin. Cinci autospeciale de pompieri și mai multe ambulanțe au pornit într-o misiune contracronomentru după ce un apel disperat la 112 anunța un incendiu izbucnit la o casă naționalizată, în care locuiesc 17 familii cu zeci de copii.

Focul a cuprins parte din acoperiș și s-a extins la una din locuințe, inundând etajul superior cu fum dens. 22 de oameni au fost evacuați din calea pericolului, iar doi copii au suferit un atac de panică și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Incendiul a izbucnit la acoperișul imobilului, cel mai probabil din cauza coșului de fum, care nu era izolat, iar flăcările s-au extins rapid la una dintre camere. Locatarii nici nu au știut că arde casa, până s-au trezit la ușă cu pompierii care le-au spus să părăsească imobilul. Speriați și panicați, oamenii au ieșit din case cu ce aveau pe ei. 22 de persoane au fost evacuate, iar doi copii au avut nevoie de îngrijiri medicale, conform informațiilor furnizate de medicii de la Ambulanța Mehedinți. Pentru că era un imobil vechi, cu risc foarte mare la incendiu, pompierii au deplasat la intervenție cinci autospeciale, între care o autoscară cu care s-a intervenit de la nivelul acoperișului și o ambulanță SMURD.

Pompierii au demarat o anchetă pentru a stabili cauza exactă a acestui incendiu. Din primele date acesta a pornit cel mai probabil de la un coș de fum care nu era asigurat. În urma incendiului a fost afectată locuința unei familii cu trei copii.

Citit 3404 ori Ultima modificare Sâmbătă, 27 Octombrie 2018 13:45
Etichetat cu
Mihai Bădescu

„Oamenii buni nu au nevoie de legi pentru a acţiona responsabil, iar oamenii răi vor găsi întotdeauna o modalitate de a le ocoli.” - Platon

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…