A băut bine de ziua lui, apoi a urcat la volan, deşi nu avea permis de coonducere, şi a plecat aproape 60 de km cu maşina, spre Turnu Severin. A fost oprit de poliţişti, înainte să producă o tragedie, de care, la cât alcool avea în cap, nici nu mai era conştient. Poliţiştilor le-a spus că a vut să-şi facă un cadou de ziua lui şi l-a primit, pentru că s-a ales cu dosar penal.

„De şmecher am băut şi am urcat fără permis la volan” - aceasta este explicaţia pe care a dat-o tânărul căruia i s-a făcut doar de o plimbare cu maşina, după o noapte de petrecere. Era ziua lui şi, după ce a băut bine, s-a gândit să continue distracţia şi la Tr. Severin. Aşa că şi-a luat un prieten şi au plecat spre oraş. Doar el ştie cum a condus din satul Poroina Mare, până la Turnu Severin, 58 de km, fără să facă accident. Din fericire, poliţiştii l-au oprit înainte ca aventura să se termine cu o tragedie. Desigur, plin de bavadă, nu a fost o problemă nici că nu avea nici permis de conducere şi nici că ar putea omorî un om sau mai mulţi. Tânărul le-a spus poliţiştilor că acesta este cadoul de ziua lui, pentru că astăzi şi-a sărbătorit ziua de naştere. Poliţiştii i-au făcut şi ei un cadou, un dosar penal pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului.

În afara acestor scurte rânduri vă lăsăm să urmăriţi reacţia acestui tînăr în faţa camerelor. Considerăm că orice alte comentarii sunt de prisos!

Citit 3140 ori
Etichetat cu
Mihai Bădescu

„Oamenii buni nu au nevoie de legi pentru a acţiona responsabil, iar oamenii răi vor găsi întotdeauna o modalitate de a le ocoli.” - Platon

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…