PRIMARUL MARIUS SCRECIU A VOTAT „DA”

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a votat încă de la ora 9:00, la Școala generală nr. 8. A venit împreună cu soția și nu a ascuns faptul că a pus ștampila pe „DA”, pentru viitorul copiilor noștri.

„Am votat un DA hotărât pentru familia tradițională, așa cum o știm noi de la bunii și străbunii noștri, mi-aș dori ca severinenii să vină la vot în număr mare și acest referendum să fie validat. Familia tradițională este sfântă și avem datoria să o apărăm, pentru a apăra valorile tradiționale și viitorul copiilor noștri”, a declarat primarul Marius Screciu, la ieșirea din secția de votare.

La ora la care a votat primarul, din cei 1789 de alegători înscriși pe listele electorale permanente la secția 52, se prezentaseră la vot doar 15.

Citit 2493 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…