Încă un accident de circulaţie pe „centura morţii”, produs în acestă dimineaţă, la Drobeta-Turnu-Severin.

Din fericire de această dată nu au mai murit oameni, dar un tânăr tot a fost rănit şi transportat la spital cu ambulanţa. Două autoturisme s-au ciocnit violent la intersecţia centurii ocolitoare cu DJ 607 B. Cauza este aceeași, neacordarea de prioritate. Şoferul autoturismului de culoare albastră care circula dinspre Magheru spre Ddrobeta Turnu Severin nu a acordat prioritate celuilalt autoturism, care circula regulamentar dinspre Orşova şi a fost lovit din lateral de acesta. În urma impactului, autoturismul care circula regulamentar s-a răsturnat pe plafon, iar celălalt pe partea dreaptă. Un tânăr a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital.

Ceilalţi trei tineri aflaţi în cele două autoturisme au scăpat cu sperietură zdravănă. Accidentul de astăzi se adaugă la celelalte 22 produse în ultimii ani pe centura oraşului, în zonele în care nu sunt sensuri giratoriu. 23 de accidente grave, patru vieţi curmate, tot atâtea familii distruse și 36 de răniți. Acesta este bilanţul dramatic al ultimilor doi ani pe şoseaua de centură a oraşului Drobeta Turnu Severin.

Citit 2564 ori
Etichetat cu
Mihai Bădescu

„Oamenii buni nu au nevoie de legi pentru a acţiona responsabil, iar oamenii răi vor găsi întotdeauna o modalitate de a le ocoli.” - Platon

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…