O tânără de 26 de ani, din Mehedinţi, a dispărut de două săptămâni de acasă, şi în tot acest timp nu a mai văzut-o nimeni. Tânăra, care are probleme de sănătate, ar fi plecat de acasă la muncă în Italia, dar mama ei spune din cauza problemelor de sănătate nu ar putea să lucreze. Femeia a reclamat dispariţia, oamenilor legii, care au demarat o anchetă şi face apel disperat la cei care îi văd fiica să sune la cel mai apropiat post de poliţie.

Declaraţiile mamei şi detaliile acestei dispariţii misterioase le găsţi în materialul video ataşat.

Tânăra a plecat de la domiciliu pe 17 iulie, iar ultimii care au văzut-o sunt nişte vecini. Mama povesteşte că fiica sa vroia să de mai mult timp plece la muncă în Italia, dar ştiind că are grave probleme medicale şi că nu poate lucra a încercat să o împiedice. În ziua respectivă a dispărut, în timp ce părinţii erau plecaţi de acasă. Femeia se teme ca fiica sa să nu fie victima vreunei reţele de prostituţie ori să chiar să îşi ia viaţa.

Fata are 26 de ani, 170 cm înălţime, părul lung, este vopsit blond, iar ca semn distinctiv, în zona gâtului, are ca tatuaj un ceas care arată data naşterii sale.

Mama a reclamat dispariţia şi la IPJ Mehedinţi. Contactaţi telefonic, reprezentanţii IPJ Mehedinţi au precizat: „În urma sesizării, s-a dispus darea în urmărire a tinerei, atât la nivel naţional cât şi internaţional. Au fost desfăşurate mai multe activităţi de căutare şi s-a luat legătura cu autorităţile italiene în vederea furnizării de date cu privire la existenţa femeii în Italia”.

În tot acest timp, femeia face un apel disperat la cei care îi văd fiica să sune la cel mai apropiat post de poliţie.

Citit 3466 ori Ultima modificare Vineri, 03 August 2018 01:39
Etichetat cu
Mihai Bădescu

„Oamenii buni nu au nevoie de legi pentru a acţiona responsabil, iar oamenii răi vor găsi întotdeauna o modalitate de a le ocoli.” - Platon

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…