TRAFIC DE COȘMAR ÎNTRE ORȘOVA ȘI GURA VĂII

Coșmarul continuă pe cea mai circulată șosea ce leagă Severinul de Orșova și, în continuare face legătura cu Timișoara. Sute de mașini sunt blocate în trafic, deoarece drumarii execută lucrări de reparații. Șoferii spun că stau blocați chiar și câte o oră, iar în această zonă, bătaia de joc a devenit deja tradițională și datează de mai bine de 10 ani.

Drumul național care leagă Gura Văii de Orșova și care, mai departe face legătura cu vestul țării este blocat după ce lucrătorii de Direcția Regională de Drumuri s-au apucat să execute deja tradiționalele lucrări de reparații. La fel ca în balada cu Meșterul Manole, tot ceea ce se asfaltează ziua, pare că se dărâmă peste noapte. Cea mai mare problemă a acestui sector de drum sunt rosturile de dilatație de pe viaducte. Acestea au fost reparate, numai de la începutul acestui an, de zeci de ori, iar uneori mixtura asfaltică s-a turnat pe timp de ploaie și ninsoare. Rezultatele se văd acum din plin, iar șoferii au ajuns la culmea disperării.

De mai bine de două săptămânii traficul se blochează nepermis de mult, însă astăzi situația a ajuns la apogeu. Se circulă cu mai puțin de 20 de jkilometri la oră, asta în cazul în care se poate. Șoferii blocați spun că așteptă chiar și de mai bine de o oră, iar zgomotul claxoanelor este unul infernal.

În tot acest timp, nici Direcția Regională de Drumuri și Poduri din Craiova și nici subunitatea acesteia de la Severin nu scot niciun cuvânt. Ba mai mult, ca într-o cruntă bătaie de joc, aruncă pisica de la unul la altul, cum că nu pot vorbi decât cu aprobări speciale ale șefilor mai mari. Culmea nesimțirii este că pentru toată această bătaie de joc cruntă, plătim și taxe de drum.

Citit 3641 ori Ultima modificare Joi, 19 Iulie 2018 17:15
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…