PINTEA ENEA, DESTITUITĂ

Pentru a doua oară în cariera ei de șefă a învățământului mehedințean, Mirela Pintea Enea își pierde funcția de inspector școlar general al IȘJ Mehedinți. La doar câteva zile după ce a plecat și adjunctul Cristian Harcău, Pintea Enea rămâne fără funcție ca urmare a calificativului nesatisfăcător obținut la evaluare. Totodată, avem un nou adjunct la Inspectoratul Școlar.

Unul dintre cei mai controversați inspectori școlari generali pe care i-a avut Inspectoratul Școlar Județean Mehedinți, își pierde oficial funcția. Este pentru a doua oară când Mirela Pintea Enea zboară din această funcție, însă de această dată lucrurile sunt cât se poate de serioase. Demiterea i se trage de la calificativul nesatisfăcător obținut în luna martie la evaluarea activității pentru anul școlar precedent. Că s-a întâmplat abia acum, asta se datorează unui concediu prelungit în care fosta șefă a învățământului mehedințean a plecat intempestiv. Și inspectorul școlar general adjunct Cristian Harcău și-a pierdut funcția, tot din motive de rezultate proaste la evaluare. Tot astăzi, profesorul Bogdan Alexandru a fost numit în funcția de inspector școlar general adjunct. Șefia intituției va fi asigurată în continuare interimar de profesorul Marian Butușină.

Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al IȘJ Mehedinți, prof. Șerban Nicolae, a declarat că deocamdată nu poate face declarații.

Citit 4129 ori Ultima modificare Marți, 26 Iunie 2018 17:16
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…