O ZI MAGICĂ ÎN LUMEA COPIILOR

Jocuri interactive , baloane colorate , teatru muzical educativ cu Trupa „Pam-Pam” de la București , super concerte, mascote , figurine din baloane și copii fericiți! Așa a arătat „Ziua Copilului” pe Promenada Crișan.

Jocuri interactive, baloane colorate, teatru muzical educativ cu Trupa „Pam-Pam” de la București , super concertul Andrei Gogan, mascote, figurine din baloane!

Peste o mie de copii, însoțiți de părinți și bunici au participat la spectacolul organizat de Primăria Drobeta Turnu Severin și Palatul Culturii „Teodor Costescu”, special de Ziua Internațională a Copilului, pentru prichindeii din municipiu!

În jurul orelor 19:00 traficul pietonal în zona de Promenadă Crișan a fost de peste 5000 de persoane, copii și părinți ! Gândurile organizatorilor și ale primarului Marius Screciu au fost transmise prin voia bună și distracția de care au avut parte copiii, prin activitățile recreative!

Citit 1916 ori Ultima modificare Marți, 05 Iunie 2018 08:48
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…