Ghinion teribil pentru o tânără de 19 ani, care se pregătea să ia permisul şi a ajuns la Spitalul Judeţean din Drobeta-Turnu-Severin. Fata făcea şcoala de şoferi şi era alături de instructor într-o maşină, în timpul orelor de curs. Bărbatul i-a cerut să oprească pe marginea DN 67 pentru a-i explica un indicator rutier când din spate au fost loviţi de un alt autoturism care nu i-a văzut staţionaţi pe dreapta şi a intrat în ei din spate. În urma impactului maşina în care se aflau cei doi a fost proiectată în şanţ, iar tânăra a fost rănită.

Accidentul s-a produs la ieşirea din localitatea Halânga, pe drumul dintre Drobeta-Turnu-Severin şi Târgu Jiu. Autoturismul inscripţionat cu însemnul şcoală de şoferi se îndrepta către Drobeta-Turnu-Severin şi oprise pe partea dreaptă pentru ca instructorul să-i explice tinerei de la volan un indicator. Din spate a venit cu viteză o altă maşină, al cărei şofer nu i-a observat şi a intrat în plin în ei. Bărbatul a susţinut că susţine că maşina oprită ar fi trebuit să aibă luminile de avarii aprinse, dar câţiva colegi ai instructorului l-ai contrazis şi au declarat spun că şoferul ar fi fost neatent şi acesta-i motivul pentru care ar fi produs accidentul.

În urma impactului violent, autoturismul şcoală a fost aruncat în şanţ. Instructorul a scăpat nevătămat, dar tânăra afşată la volan a fost scoasă de pompieri din maşină, cu probleme la coloana cervicală.

Acesta a fost cel de-al doilea accident rutier al zilei, după ce în primul, produs pe DN 6 un bătrân a pierdut controlul volanului şi a ieşit s-a rsturnat cu autoturismul, în care se afla şi soţia în şanţ. În urma accidentului, cei doui soţi au fost răniţi şi au ajuns la spital. Toate detaliile acestui eveniment rutier le găsiţi în imaginile ataşate.

Citit 7194 ori Ultima modificare Marți, 15 Mai 2018 12:11
Etichetat cu
Mihai Bădescu

„Oamenii buni nu au nevoie de legi pentru a acţiona responsabil, iar oamenii răi vor găsi întotdeauna o modalitate de a le ocoli.” - Platon

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…