Apar imagini şocante în cazul accidentului produs în dimineaţa zilei de 10 mai, în Drobeta-Turnu-Severin. Autoturismul tinerei de doar 34 de ani, fost editor montaj la televiziunea RTS, care nu a oprit la un stop, a fost spulberat cu o viteză uluitoare de un bolid condus de un bărbat care nu avea permis şi care imediat după impact a dispărut de la locul accidentului.

Individul s-a dus aproape 24 de ore mai târziu la spital pentru că avea dureri şi răni uşoare, de unde ulterior a fost externat. Poliţiştii l-au reţinut în cursul serii de ieri pentru 24 de ore şi l-au prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, însă o instanţă de la Judecătoria Tr. Severin a luat o decizie controversată. Individul a primit doar arest la domiciliu, deşi are la activ un cazier colosal. A mai fost condamnat la câte patru ani de închisoare pentru furt şi lovire, nouă ani de închisoare pentru tâlhărie, iar pe rolul Judecătoriei Tr. Severin are un proces care se judeca luni pentru nerespectarea regimului armelor şi miniţiilor. Tot luni se va judeca şi contestaţia făcută de Parchet la decizia de arest la domiciliu, luată în cursul acestei zile.

Individul care a lăsat două fetiţe de până la şapte ani fără mamă are o condamnare pentru furt cu violenţă, trafic de arme şi evadare în Italia şi o condamnare pentru proxenetism şi furt în Franţa şi ieşise din închisoare nu demult.

Claudia Elena Spineanu va fi condusă duminică pe ultimul drum de către cei apropiaţi.

Citit 16620 ori Ultima modificare Sâmbătă, 12 Mai 2018 17:12
Etichetat cu
Mihai Bădescu

„Oamenii buni nu au nevoie de legi pentru a acţiona responsabil, iar oamenii răi vor găsi întotdeauna o modalitate de a le ocoli.” - Platon

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…