Blocaj în Vama Porţile de Fier I! Sistemul informatic a căzut şi o coadă de câteva sute de autourisme s-a format pe cele două sensuri de intrare şi de ieşire din ţară. Traficul a fost reluat abia după trei ore, spre nemulţumirea celor care mergeau spre Italia.

Sistemul a căzut în jurul orei 18.00 şi a fost repus în funcţiune abia la ora 21.00. Mare parte dintre cei care vroiau să tranziteze punctul vamal au fost fie români care mergeau în Serbia, fie sârbi care se întorceau acasă după ce au fost la cumpărături în România. Când au văzut că aşteptarea se prelungeşte, românii care vroiau să treacă în Serbia au renunţat la călătorie şi au făcut cale întoarsă. Au fost însă şi români care mergeau în Italia şi aveau drum lung de străbătut, iar pentru ei aşteptarea a fost cel mai grea, pentru că cele 25 de minute de la început s-au făcut 180. De aşteptat au avut şi şoferii de autotrenuri, care, în lipsa sistemului informatic, nu au putut face, de asemenea, documentele de tranzit, astfel că zeci de camioane s-au strâns în vamă, atât pe sensul de ieşire cât şi pe cel de intrare.

Citit 2718 ori Ultima modificare Vineri, 20 Aprilie 2018 00:12
Etichetat cu
Mihai Bădescu

„Oamenii buni nu au nevoie de legi pentru a acţiona responsabil, iar oamenii răi vor găsi întotdeauna o modalitate de a le ocoli.” - Platon

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…