Accident de circulaţie pe DN 67, în judeţul nostru, în localitatea Puţinei. Un autotren încărcat cu mai bine de 20 de tone de fier vechi s-a răsturnat joi după-amiază. În cădere, încărcătura a mai lovit un autoturism şi doar prezenţa de spirit a şoferului acestuia a făcut să nu fie strivit sub greutatea mastodontului. Şoferul tirului a ajuns la spital, din fericire cu răni uşoare.

Accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive cu care şoferul a intrat cu TIR-ul într-o curbă periculoasă, în care se produc frecvent accidente, cea cunoscută sub denumirea de „la brazi”. Autotrenul mergea dinspre Motru către Drobeta Turnu Severin şi, la mai puţin de 10 km de oraş, şoferul nu a mai putut controla maşina, care s-a răsturnat deoarece încărcătura s-a balansat. Puţin a lipsit ca tirul să se răstoarne pe un autoturism care venea din sensul opus şi al cărui şofer a tras de volan şi a ieşit de pe carosabil. Şoferul autotrenului a fost uşor rănit şi transportat la spital cu o ambulanţă. Pompierii au asigurat măsuri PSI la locul accidentului, deoarece pe carosabil au fost scurgeri de ulei şi combustibil.

Traficul în zonă a rămas blocat, pe unul din sensuri, pentru mai multe ore. După ce încărăcătura a fost golită, în zonă a fost trimisă o macara care a ridicat autotrenul.

Citit 1762 ori Ultima modificare Vineri, 20 Aprilie 2018 00:03
Etichetat cu
Mihai Bădescu

„Oamenii buni nu au nevoie de legi pentru a acţiona responsabil, iar oamenii răi vor găsi întotdeauna o modalitate de a le ocoli.” - Platon

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…