Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord a efectuat o vizită la Drobeta Turnu severin, pentru a explora potențialul economic al județului nostru, precum și perspectivele și oportunitățile care ar putea exista pentru oamenii de afaceri britanici care ar dori să investească aici. Foarte deschis și bun cunoscător al limbii, culturii și istoriei românești, excelența sa a discutat deschis cu presa și autoritățile locale.

Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Excelența Sa Paul Brummell a fost astăzi oaspetele autorităților locale din Mehedinți. Diplomatul a vizitat județul nostru pentru a prospecta piața unor posibile investiții britanice și pentru a căuta oportunități de afaceri pentru o bună colaborare economică viitoare. A fost întâmpinat de primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, marius Screciu și președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu. Ambasadorul britanic s-a dovedit a fi un bun cunoscător al limbii române, dar și al istoriei milenare a județului nostru.

Dincolo de scopul precis al vizitei sale la Mehedinți, ambasadorul Marii Britanii a vorbit și despre viața țării sale de după BREXIT și a menționat că țara sa va continua să respecte Uniunea Europeană și pe cetățenii europeni și din afara Uniunii. Despre români, de exemplu, ambasadorul a spus că vor primi automat drept de ședere toți cei care au peste 5 ani în marea Britanie.

Citit 1511 ori Ultima modificare Joi, 29 Martie 2018 09:19
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…